Merhaba,

30 Mart 2014 yerel seçimleri ile seçtiğimiz yöneticilerimizin her birisinin seçilirken verdikleri hizmet vaatleri var....

hangi partiden seçimlere katılmış oldukları artık önemli değil... çünkü onlar ayırım yapmadan hepimize hizmet etmek üzere makamlarına yerleştiler...

bakalım vaatlerini başarıyla yerine getirecekler mi? vatandaşların güvenine layık olacaklar mı?

vatandaşların da, tüm seçilmişlerden "daha güzel ve daha iyi yaşamak" için beklentileri var....

yapılan ve yapılmayanlarla ilgili eleştiri ve uyarıları da olacaktır...

vatandaşların önerileri de olacaktır... çünkü o yerelde yaşayan onlar...

bütün bunları burada toplamak amacımız...

bulunduğunuz yereldeki sorunlarınızı, beklentilerinizi ve önerilerinizi muhtar@bloglarmahallesi.com adresine bir mail atarak bize ulaştırın yayınlayalım...

sonra da, üzerinde hep birlikte yorumlar yapalım...
yetkililere duyurmaya çalışalım... onlara yardımcı olalım....



4/02/2014

Faruk Akdoğan'ın seçim vaatleri...



Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın 30 Mart 2014 yerel seçimleri vaatleri:


Kayardı Vadisi Rekreasyon ve Mesire Alanı Projesi
Kayardı Vadisi Rekreasyon ve Mesire Alanı Projesi Niğde'mizin piknik ve mesire alanı ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak bir proje olacak. Buradan tüm Niğdeli hemşerilerimiz, hatta dışarıdan gelenlerde bu mesire alanımızdan, bu sosyal donatı alanımızdan, rekreasyon alanımızdan faydalanacaklar. Kamulaştırma işlemlerini tamamen gerçekleştirdik.

Stadyum Projesi
Stadyum projesi Niğde'mizde bu dönemde gerçekleştireceğimiz projelerden biri. Önemli bir proje. Niğde Belediye Spor, Pozantı Belediye Sporu deplasmanda 2-0 yenerek Niğde'mize döndüler. 3. lig yolu her geçen gün Belediye Sporumuza açılmaya devam ediyor. Niğde'yi de 3. ligde temsil edeceğiz önümüzdeki yıl.

Kent Meydanı Projesi
Kent Meydanı Projemiz şu anda hızlı bir şekilde devam eden bir projemiz. Yapımı devam eden birinci etabı. Birinci etabı yaklaşık 7-8 milyon maliyetli. İkinci etabı da eski postanenin olduğu yeri de dahil edeceğiz. Üçüncü etabına da Niğde Valiliği ve Vergi dairesinin bulunduğu alanı da dahil edip oranın da altını kapalı çarşı yaparak hemşerilerimize büyük bir meydan, hem bir kapalı çarşı, hem de 700 araçlık bir kapalı otopark kazandırmış olacağız. Niğde'mizin kentleşme, şehirleşme noktasında önemli projelerden bir tanesi.

Hayvancılık Organize Bölgesi
İlhanlı Mahallemizde önemli ölçüde sorun olan hayvancılığı Hayvancılık Organize Bölgesini bu dönemde Hıdırlık mevkiine kurulumunu gerçekleştirerek Hem hayvancılık yapan kardeşlerimizin sıkıntılarını, hem de bu durumdan rahatsız olan İlhanlı Mahallesi sakinlerimizi de sıkıntıdan kurtararak bu hizmeti de önümüzdeki dönemde Niğde'mize sunacağız.

Yeni Sanayi Sitesi Projesi
Yeni Sanayi Sitesi Projesini galericiler sitesinin yanında Belediye fidanlığımız var. Oradaki arazinin üzerine, yüz dönüm arazinin üzerine kuracağımız bir site olacak. Bu siteden yararlanacak kardeşlerimiz. Mevcut eski sanayi, yeni sanayi ve atasanayide oturan esnaflarımızdan kiracı olup dükkan talebinde bulunan arkadaşlarımıza vereceğiz. Ustalık belgesi almış, iş yeri açamamış, sanat icra edemeyen kardeşlerimizin sanatını icra etmeleri için onları dükkan sahibi yapmak üzere hayata geçireceğimiz projelerden bir tanesi.

Ucuz Konut Projesi
Şehrimizin iki ayrı noktasında üreteceğimiz 60 metrekare ile 110 metrekare arasında konutlarımızı ne kadar ihtiyaç ve talep olursa o kadar uzun vadeli ve ucuz konut edindirme noktasında güvenilir ve kaliteli konut edindirme noktasında bu projemizi uygulamaya geçeceğiz.

Gençlik ve Spor Merkezi Projesi
Gençlik ve Spor Merkezi projemizi 3 ayrı mahallemizde yapacağız. Bir tanesini İlhanlı Mahallemize, bir tanesini Selçuk Mahallesine, bir tanesini de Aşağı Kayabaşı Mahallesine  olmak üzere üç ayrı mahallemizde uygulayacağız. İhtiyaç görülürse sayısını artırabiliriz. yaklaşık maliyeti 1 milyon TL civarında. Bu projeden 3 değil 13 tane de yapacak imkanımız var.

Hayvanat Bahçesi Projesi
Selçuk Mahallesine yapacağımız Hayvanat Bahçesi Projesi hayvan severlerin merakını giderme noktasında olması gerektiğini düşünen vatandaşlarımız var. İlimiz her gün büyüyor, her gün güzelleşiyor. Bu projemizi de farklı bir proje olarak Niğde'mizde hizmete açacağız.  Önemli projelerden bir tanesi. Önümüzdeki dönemde Niğde'mize kazandıracağız.

Dışarı Camii Projesi
Dışarı Caminin hemen Kuzey Batısında bulunan alanın kamulaştırılarak dışarı camiinin genişletilmesi, büyütülmesi ve bu alanın altının otopark üzerinin bir bölümünü şadırvan, bir bölümünün de özellikle cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere bir çalışmamız olacak. Bu hizmeti de Niğde'mize sunmuş olacağız.

Kızılca Deresi Islahı ve Çevre Düzenlemesi Projesi
Kızılca Deresi ıslah edilme projesinin ihalesi yapıldı. 1 Nisan'da yer teslimi yapılacak. Müteahhit firma işe başlayacak. Yaklaşık maliyeti 22 milyonluk bir proje. Kızılca Deresini Amastaki Sarıköprü'den, arıtma tesisine gelene kadar duvarları tamamen yenilenecek. İçindeki ishale hattı dışarı taşınarak temiz su akması sağlanacak.


bildiğiniz diğer vaatlerini de yorum bırakarak ekleyebilirsiniz....



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder